Så här går det till

För att boka:

Fyll i formuläret här vid sidan. Du kommer sen få en bekräftelse på att er bokning är genomförd via mail. 

Vid hyresdagen – kör till Lygnevi där du möter upp personal vid utsatt tid – kom gärna fem minuter innan.

Du får ut kajak samt plockar med övrig utrustning. Därefter besiktigar vi tillsammans kajaken och du skriver på uthyrningsvillkoren samt att du förstår att du paddlar på egen risk.

Beroende på hur mycket du paddlat tidigare tar det allt mellan 20 minuter till en timma att komma igång så räkna med att paddla ut mellan 09:30 – 10:00.

Avbokning:

Senast 24 timmar innan för fri avbokning. Annars debiteras full hyrestid. 

Återlämning

Senast 12:00, vid halvdagshyra, eller kl 17, vid heldagshyra, måste du vara tillbaka med kajak vid Lygnevi strand. Se till att alla personliga ägodelar är utplockade ur kajakens samtliga förvaringsutrymmen. Tvätta ur kajaken, se till att sittbrunnen är ren till nästa gäst.  Bär upp kajakerna till om inget annat avtalas. Flytväst, kapell och paddel, lämnas tillbaka till  Meddela om något hänt med kajaken.

Regler

  • Minimiålder är 18 år för att hyra singelkajak. Legitimation fodras. I övrigt med målsmans tillåtelse och medverkan.

  • All paddling sker på egen risk.

  • Du använder alltid flytväst när du paddlar (ingår) samt är simkunnig.

  • Vi förbehåller oss rätten att neka kund hyra kajak som är berusad. Vi förbehåller oss även rätten att neka uthyrning om vi anser att kunden är för oerfaren för det rådande, och väntade vädret, eller att kunden på annat sätt utsätter sig för en risk.

  • Om kajaken eller övrig utrustning skadas eller stjäls på grund av ovarsamhet är du ersättningsansvarig. Kolla att dina försäkringar gäller.

[booking]