SPECIAL INVITATION TOURNAMENT

LYGNERN CUP

7 november 2020

Inbjudan

Nu skall 2020 års bästa gäddfångare i Lygnern koras. Igen!

Det här är inget superseriöst. Utan bara ett gäng fisketokiga kompisar som alla har en relation till Lygnern. Kanske därför prestigen blir ännu högre?

För visst undrar vi alla vem som har bäst kunskap om att få störst och flest gäddor på en dag i sjön (även kallat flyt, flax eller tur)? Vi fiskar, lunchar, fiskar och avslutar kvällen på Båthuset. 

Se till att uppgradera er utrustning för storgäddan. Ni har väl sett PikeFight – avsnitten? Vem blir Lygnerns Team ABU och vem av oss är Snokens brorsa?

FAVORITBETEN

Välkomna till

En dag med mycket fiske och gött snack

Äntligen har vi lyckats få till en dag där vi blir ett gäng som kör runt på Lygnern. Vi hoppas att det skall bli en rolig dag med mycket skratt, glädje och många fiskar. Vi snackar i messengertråden om det är något. Eller kontakta oss om ni har frågor.

Hälsningar från tävlingsledningen

Magnus Terner och  Anders Lund

Start och slut

Starten sker vid Isabryggan kl 07:00.
Tävlingen pågår till kl 16:30 – då skall alla spön vara uppe ur vattnet.  

Lunch & Middag

Obligatoriskt lunchstop vid Flohult strand (går att lägga till vid bryggan) mellan 11:30 och 12:30. Tävlingsledningen ordnar med lunchen. 

Middag på Båthuset kl 19.00. Finns möjlighet (och rekommenadtion) att basta innan vid Lygnevi. 

Regler

Den totala längden på tre fiskar räknas per båt med mätsticka/tumstock vid fotograferingen. Fiskekort obligatoriskt.  C&R av all fisk och flytväst obligatoriskt. 

Tävlingsfrågor

Kontakta Margnus Terner eller Anders Lund om ni har fler frågor. Ev. prisutdelning och resultat sker på Restaurang Båthuset.